2016 - 04 - 22

 
I onsdags blev jag helt klar med C9 och det var då dags för sista mätningen och vägningen. Resultatet? Närmre 5 kg tappade och en minskning på nästan 2 cm kring midja, höft, vad, lår, armar och bröstarea. Är jag nöjd?! Men det är klart jag är det! Jag är superduper nöjd över att jag nått halvägs till mitt mål, och på enbart 9 dagar. 
Har jag svält mig själv? Nejdå! Jag har absolut inte gått runt hungrig. Tvärtom, jag har fått i mig så pass mycket att jag till och med orkat med dansen och undervisningen utan några som helst problem.
 
 
På bilden till vänster kan ni se mina förutsättningar i starten och till höger ser ni resultatet av 9 dagar med Aloe Vera, Måltidsshakes, Fiber och 500-600 kalorier om dagen! I början av Maj kommer jag att testa om Fit1 är precis lika effektiv som C9 var. Är ni spända så häng på och se om det är något som skulle passa just dig! 
C9 utförs under 9 dagar medan Fit1 utförs på 30 dagar men den fokuserar mer på träningen och kosten än just viktminskningen i det stora hela. Med hjälp av träning och korrekt kost går man ju såklart ner i vikt men min tanke var nog att sattsa lite extra på att pumpa upp lite muskler nu till sommaren.
 
Jag hade så lite energi nu efter vintern och med hjälp av C9 och solen är jag faktiskt piggare än vad jag någonsin varit. Jag är också människa så det är klart att jag har huvudvärk här och annan smärta där men mitt driv har förändrats helt och även min syn på hälsa och kost. Just hälsa och kost har alltid intresserat mig men och andra sidan så älskar jag ju att avnjuta lite onyttigt då och då, men tanken bakom att komma i form och komma igång är ju att jag inte ska behöva ta bort något ur mitt liv för att få något annat. Det är inte alltid så det måste vara. Minska bara det onyttiga i takt med att du ökar det hälsosamma och så ett tu tre kan du avnjuta båda. En välmående kropp och några fuskmåltider.
 
Hör av er i kommentarerna (har tyvärr ingen mejl som funkar än) om det är något ni undrar över så hjälper jag gärna er. 
 
 
Träning & Hälsa | aloe vera, c9, foreverliving | | Kommentera |
Upp